Vilax AB | Fabriksbutik
Vilax AB Tillverkar kvalitetsmöbler för hand i egen fabrik i Staffanstorp. Vår tillverkning består av restaurangsoffor, cafésoffor, exklusiva sängar, fåtöljer och andra stoppade möbler av hög kvalitet till restauranger och annan offentlig miljö. Vi tillverkar ofta specialdesignade soffor på uppdrag av arkitekter och inredare.
Restaurangsoffor, Cafésoffor, Soffor till restauranger, Vilax AB, Designmöbler, Arkitektritat, Designmöbler, Specialtillverkad soffa, Sängar, Hästens sängar, Specialtillverkade möbler, Svensktillverkat, Made in Sweden, Hantverk, Handtillverkad, Spiralkärna, Handflätad
670
page,page-id-670,page-child,parent-pageid-157,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Fabriksbutik

Om du har sovit en natt i en Vilax-säng vill du aldrig sova i något annat

En gång fick vi ett samtal från en journalist som sovit på hotell i Norrland. Han hade aldrig sovit så skönt som i just den hotellsängen och kröp därför in under sängen för att se vem som tillverkat den. En dryg vecka senare sov han i sin egen Vilax-säng.

 

Vid vår möbelfabrik i Staffanstorp har vi fabriksförsäljning av sängar. Här kan du provligga och få hjälp att prova ut en säng som passar just dig. Alla sängar tillverkas för hand i fabriken. Spiralerna i resårmadrassen flätas för hand i den hårdhetsgrad som passar dig. All textil i sängen sys för hand i vår syateljé och stoppas därefter för hand i vårt tapetserarverkstad.

 

Vi kallar det handbyggda sängar på riktigt.

 

VÄLKOMMEN!

 

Se hela vårt sortiment av sängar >

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Måndag och onsdag kl. 9:00-18:00

Tisdag och torsdag kl. 9:00-15:00

Fredag: Stängt

Lördag och Söndag: Stängt

 

 

 

 

Tirupsvägen 9
245 93 Staffanstorp

Fabriksbutik