Vilax AB | Om Vilax
Vilax AB Tillverkar kvalitetsmöbler för hand i egen fabrik i Staffanstorp. Vår tillverkning består av restaurangsoffor, cafésoffor, exklusiva sängar, fåtöljer och andra stoppade möbler av hög kvalitet till restauranger och annan offentlig miljö. Vi tillverkar ofta specialdesignade soffor på uppdrag av arkitekter och inredare.
Restaruangsoffor, Cafésoffor, Specialtillverkade, Soffor, Offentlig miljö, Arkitektritad soffa, Handtillverkad, Made in Sweden
171
page,page-id-171,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Om Vilax

Handtillverkat och svensk kvalitet sedan 1949

 

Med klassisk hantverksskicklighet och modernaste teknik förser Vilax restauranger, hotell, fartyg, nattklubbar och privatpersoner med både traditionella och specialdesignade möbler med unik komfort, kvalitet och hållbarhet.

 

I vårt sortiment finner ni soffor, fåtöljer och pallar för caféer och restauranger, sängar som ger bästa möjliga sovkomfort både för privatpersoner och för hotell och inte minst tillverkar vi specialdesignade soffor, fåtöljer, sängar och även andra möbler. Vi anlitas ofta av arkitekter och designers för att specialtillverka möbler.

 

Sedan starten för 67 år sedan har Vilax bland annat specialtillverkat restaurangsoffor till några av landets mest välbesökta och välrenommérade krogar och caféer.

 

Hantverkskunnandet, omsorgen om kvalitet och finish in i minsta detalj, och inte minst känslan av familjeföretag, följer med hela vägen. Det gör Vilax AB till det moderna och miljömedvetna företag det är idag.

 

Välkommen hit för att se mer av vårt sortiment och för att lära dig mer om vår unika produktion som sker för hand i Sverige.

VÅRA PRODUKTER

Sean 1949 har vi utvecklat och tillverkat möbler för de mest kvalitetsmedvetna kunderna och krävande miljöerna i vår fabrik i skånska Staffanstorp.

RESTAURANGSOFFOR & CAFÉSOFFOR

Idag är vi en av få tillverkare av soffor till restauranger och caféer som fortfarande har all tillverkning  kvar i Sverige.

 

Läs mer om vår tillverkning >

Titta på vårt utbud av soffor >

SPECIALTILLVERKADE MÖBLER

Vi är proffs på att bygga möbler, t.ex. soffor och sängar, som avviker från standardmått.

 

Titta på några möbler vi specialtillverkat >

Kontakta oss angående tillverkning av en specialdesignad möbel >

HANDTILLVERKADE SÄNGAR I VÄRLDSKLASS

Sedan 1949 tillverkar vi sängar med vår unika handflätade spiralkärna. Idag kan du hitta dem i hem och på hotell över hela världen.

 

Se vårt sortiment av sängar >

Läs mer om vår tillverkning av sängar >